Hogyan kamatoztatjuk üzleti szakmai tapasztalatainkat a webfeljesztésben?

A webáruház nem csak egy online értékesítési felület, hanem egy önálló üzlet.

Sokan úgy gondolnak egy webáruházra, mint kiadás, pedig ez egy befektetés, ami nagyon rövid távon megtérül. Csapatunkat szakosodott közgazdászok és jogászok erősítik és ez tükrözi szemléletünket is; mi úgy tekintünk egy webshopra/weboldalra, mint egy önálló üzletre, azért az oldal elkészítése mellett olyan tanácsokkal és automatizált folyamatokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket, amelyek segítségével rövid időn belül sikeres működő és jövedelmező befektetés lehet.

Lényegesen szélesebb közönséget ér el, mint egy fizikális üzlet, az indítás költségei mégis alacsonyabbak. Az online üzletek a mai világban elengedhetetlen eszközei a sikeres kereskedelemnek, ugyanis megfelelő promóciók és célzott marketing révén rendkívül hatékonyan tudjuk célba venni a megfelelő közönséget és ellenben egy fizikai üzlettel, az online áruházak nemcsak lokálisak, de akár globálisak is lehetnek.


Tudta Ön, hogy több olyan kisvállalkozás által üzemeltetett webáruház is működik Magyarországon, mely akár 100 milliós árbevételt termel? Ezeket az eredményeket mindenki irigyli, mégsem tesz lépéseket komoly webes jelenlét létrehozására, mert sokan gondolják, hogy ezt csak és kizárólag egy halom pénz befektetésével lehet elérni. Ez a közvéleményben elterjedt hír nem igaz, egy webáruház beüzemelése és elindítása megfelelő marketing mellett nagyon alacsony költségekkel jár.

A komoly árbevétel elérése komoly háttérmunkát is igényel!

webfejlesztő --> tartalomfejlesztés; 


termékmenedzsment --> online marketing kampányok profi (!) szintű menedzselése. 

Az emberek nagy része azt gondolja, hogy egy weboldal felfuttatása szakképzett segítség nélkül is megvalósítható. Na igen, ez talán igaz is lehet, viszont ilyenkor ütköznek az emberek a 3. ponton említett problémákba, ugyanis a rossz marketing és a nem megfelelő menedzsment sokkal több pénzt emészt fel, mint egy profi csapat alkalmazása, akik rengeteg fölösleges kiadástól szabadíthatják meg.


Sokan azt gondolják, hogy képesek ezeket a feladatokat önállóan is ellátni, ám a gyakorlatban számtalan példa bizonyítja, hogy ez a megszokott munkamenet mellett a legtöbb vállalkozás számára megoldhatatlan. Egy kisvállalkozásnak nincs külön kapacitása arra, hogy a saját oldalának elkészítését, piackutatását, marketingjét és a munkafolyamatok menedzsmentjét ellássa, pénze pedig nincs arra, hogy erre a feladatra külön alkalmazzon valakit. Még azoknak is tudunk olyan megoldásokat, kerülőutakat és trükköket mutatni, akik igen jártasak az internetes kereskedelemben.  


Ennek az oka, hogy hiányzik a kompetens valóban szakembergárda ("a marketinghez mindenki ért"), illetve az, hogy még azok a munkafolyamatok is elvesznek menet közben, amelyeket egyébként képes lenne elvégezni a vállalkozás, mondván 

"azzal foglalkozunk, amiből pénz van" - Magyarán mondva sok vállalkozó úgy gondolja, hogy ha a webáruházból nincs azonnal pénz, akkor nem éri meg az online értékesítéssel foglalkozni. De ezzel a hozzáállással később sem lesz.

Összegezve: magas jövedelmezőségű webáruház létrehozásához jó koncepció, profi kivitelezés és folyamatos, profi támogatás (!) szükséges

Mi Vagyunk a Megoldás!

Hibás Mező

Hibás Mező

Hibás Mező

Hibás Mező

Hibás Mező!

Hibás Mező

Hibás Mező