Mint minden más vállalkozásnál, egy webáruház indításának esetében is érdemes üzleti tervet készíteni. A terv a webáruházunk rövid-, illetve hosszú távú céljait, a célok megvalósulásához vezető utat, illetve a hozzá szükséges eszközöket taglalja.

Az üzleti terv alapvető funkciója, hogy reális keretek között képet kapjunk arról, hogy minként válik egy ötletből jövedelmező üzlet, ezzel terv biztosítja a vállalkozás zavartalan, hosszú távú, illetve nyereséges működését.

Image

Marketing Tervezés

 

Legyen Ön is jó stratéga, ne támadjon ész nélkül, szemből! Segítségünkkel azonosíthatja a konkurencia által még nem támadott piaci réseket, kihasználatlan területeket, melyeket aztán hatalmas költségelőnnyel, lényegesen hatékonyabban szerezhet meg magának.

Tudja mi a legjobb ebben? Az, hogy az itt megspórolt pénzt, illetve a segítségünkkel megszerzett többletjövedelmeket aztán megint újabb piacok megszerzésére fordíthatja!

Sourcing

 

Szerezzen versenyelőnyt versenytársaihoz képest azzal, hogy hónapokkal előttük jár a legújabb termékek és trendek megtalálásával! Cégünk külföldi kapcsolatai révén Ön nem csak az újdonságokról értesülhet majd azonnal, de költségelőnnyel közvetlenül be is szerezheti azokat, legyen szó egy egyszerű ceruzáról, vagy egy ipari gépről.

Beszerzési folyamatokban és nemzetközi szerződésekben szerzett tapasztalatunk megbízható és hatékony kiválasztási folyamatot jelent Önnek, mely során megbízható partnert találhat, akire érdemes hosszú távon is építeni.

Image
Image

Üzemeltetési Terv

 

Egy webáruház üzemeltetésének hatékony megtervezése kiemelten fontos feladat. A tervezés során meghatározásra kerülnek a működéshez szükséges feltételek, értve ez alatt a humán erőforrásoktól kezdve a pontos költségek meghatározásáig.

Az üzemeltetési terv elkészítésekor cégünk segít Önnek feltérképezni a webáruház indulásakor jelentkező gyakori problémákat, majd azok megoldására javaslatot teszünk, így a kivitelezés megkezdésekor Ön egy teljesen kidolgozott, működő stratégiával a kezében tudja indítani webáruházát.