Weboldalunk létrehozásának utolsó lépését a támogató feladatok jelentik. A keretrendszer létrehozása után a termékek feltöltése és kreatív tartalmak teszik működőképessé webáruházunkat. Ne feledjük, webáruházunk – csak úgy, mint egy offline üzlet – folyamatos fejlesztést igényel!

Optimalizáljunk és hirdessünk, hiszen a vevőkből sosem elég! A Facebook és a Google az online világ meghatározó elemei, használjuk ki a bennük rejlő lehetőségeket!

Termékmenedzsment

 

A hazai webáruházak egyik gyakran előforduló hátránya, hogy kifejezetten a webáruházzal foglalkozó munkavállaló hiányában a termékek feltöltése és frissítése csak igen nagy késésekkel történik, vagy esetleg hosszabb időre is teljesen elmarad. Ez nagyon sokba kerül az üzemeltetőnek, hiszen közvetlen bevétel-kiesést jelent.

A termékek darabszámától, jellegétől, illetve az egyes termékekhez kapcsolódó információmennyiség függvényében kedvező ajánlatot nyújtunk Önnek, hogy ne jelentsen problémát Önnek a termékfeltöltés/frissítés.

Image
Image

Tartalommenedzsment

 

Ön nézne TV-t, ha csak hirdetéseket látna benne? Ugye nem? Minden sikeres webáruház a jó tartalommal tudott az élre kerülni, hiszen a visszatérő látogatókból lesz vásárló.

A folyamatosan frissülő, a webáruház termékköréhez illeszkedő tartalom nem csak potenciális vásárlóit csalogatja rendszeresen vissza, de a keresőrobotok számára is csemegét jelent, mely aztán a webáruház egyre jobb keresőhelyezéseiben jelentkezik. Pontosan ezért fontos webáruházában is a megújuló tartalom, melyet csapatunk akár napi rendszerességgel készít el és tölt fel az Ön áruházába.

Rendszerfrissítés

 

A legtöbb webáruház működése valamelyik népszerűbb webáruház motorra épül. Gyakori probléma, hogy az üzemelés során ennek frissítése elmarad, így a rendszerben található adatok kitetté válnak a külső támadásoknak - akár észrevétlenül is! Illetéktelen személyek szerezhetik meg az Ön nehezen elért ügyféladatbázisát, forgalmi adatait, vagy más értékes adatokat.

Védje eredményeit, keressen bennünket! Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a piacon működő főbb webáruház motorok frissítésében, így rendszeresen frissíthetik az Ön rendszerét is!

Image
Image

Közösségi Média Marketing

 

Facebook, Youtube, Twitter...stb. A legtöbb vállalkozás ma már tisztában van azzal, hogy érdemes ezeken a csatornákon jelen lenni - sokkal kevesebben vannak viszont azok, akik valóban képesek minimális költséggel valóban nagy tömegeket hatékonyan elérni.

Cégünknél olyan szakemberek valósítják meg webáruházának online jelenlétét, akik kifejezetten a közösségi média területére specializálódtak és ezzel kapcsolatos tapasztalataikat a nap, mint nap végzett tevékenységük során 

Keresőmarketing

 

A webáruház marketing alapvető eszközei a keresőoptimalizáció és a keresőmarketing, hiszen ezen szolgáltatások esetében Ön kifejezetten azokat a potenciális vásárlókat célozhatja meg, akik már konkrétan keresik az Ön termékét.

Szakértő kollégáink megtervezik, megvalósítják és jelentik Önnek webáruháza keresőmarketing folyamatait, így Ön alacsonyabb költségekkel lehet hatékonyan jelen a főbb keresőkben.

Image
Image

Email Marketing

 

A potenciális vásárlóknak kiküldött rendszeres hírlevél a mai napig rendkívül hatékony marketingeszköz - most pedig megspékeljük ezt a hírlevél Facebook meghívóként történő kiküldésével is! Így biztos lehet abban, hogy üzenetét el is olvassák!

Cégünknél lehetősége van olyan, webáruházhoz integrált hírlevél-rendszert is választani, mely beállított időközönként teljesen automatikusan küldi el a webáruház legújabb ajánlatait, tippjeit, híreit - így biztos lehet abban, hogy üzenetei rendszeresen, friss tartalommal jutnak el vásárlóihoz.