Online Marketing

A marketing, mint tevékenység egy elég nehezen megfogható fogalom. Rengeteg dologból tevődik össze, és magába foglalja az alkalmazott- és társadalomtudományok jelentős részét, kezdve a matematikától a pszichológián át egészen a mérnöki tevékenységekig.

Sokan azt gondolják, hogy marketing nélkül is lehet sikeres egy vállalkozás. Ez igaz is lehet, de online marketinggel drasztikus változásokat lehet elérni, ha valaki jól csinálja. Mi jól csináljuk! Üzletemberek lévén olyan gazdaságtudományi háttérrel rendelkezünk amelyekkel a legtöbb webfejlesztő cég nem tudja felvenni a versenyt. Mi olyan szemléletet követünk, ami azt tartja legfontosabbnak, hogy egy weboldal, vagy webshop olyan befektetés legyen ami sokszorosan megtérül az idők során. Ezeken túl pedig olyan online technológiai megoldásokkal dolgozunk, amelyekkel a marketing és promóció költségeit jelentősen leredukálhatjuk, mert még ha ön nem is tudja, hogy kinek szeretné eladni a termékeit, mi igen!  

Mi tudjuk, hogy mire van szüksége

Mi tudjuk, hogy mire van szüksége

A bizonyítottan költséghatékony marketing befektetések mellett olyan forradalmi és technológiai szempontból újdonságnak számító magas megtérüléssel kecsegtető megoldásokat is alkalmazunk, amelyeket mások talán még nem is ismernek. A magas hozam nem az egyetlen dolog, ami miatt megéri velünk dolgozni, hiszen olyan rendszerek szállítását vállaljuk, amely rengeteg plusz munkától szabadítja meg. Szolgáltatásaink a következöket foglalják magukba:
  • Automatizáció(beépített automata rendszerek)
  • Kampánymenedzsment
  • Közösségi média kampány
  • Egyéb média megjelenések
  • 3rd party megoldások használata