A tervek elkészítése után a webáruház felületének megtervezése következik. Az igényes megjelenés és az egyszerű kezelhetőség mellett gondoljuk végig a pszichológiai elemeket is! 

Ahhoz, hogy egy webáruház működjön, kezdjünk marketingtevékenységekbe! Akár saját magunk, akár automatizált funkciók végzik el helyettünk a munkát, a marketingnek igenis fontos szerepe van.

Webdesign És Ergonómia

 

Egy webáruház design elemeinek, illetve ergonómiai felépítésének jelentős szerepe van. Egy látogató gyakran másodpercek alatt dönti el azt, hogy szimpatikus-e számára a weboldalunk felülete, szívesen tölti-e az idejét webshopunkban.

Professzionális grafikusunk segít Önnek megtervezni a cége arculatához illeszkedő webdesignt, illetve hasznos tanácsokat kaphat azzal kapcsolatban is, melyek azok a pszichológiai elemek, melyekkel képes felkelteni a látogatók figyelmét.

Image
Image

Automatizált Marketing Funkciók

 

Egy webáruház nem működik magától, a sikerhez a folyamatos piaci jelenlét és megújulás vezet, amihez kompetens munkatársra, vagy szolgáltatóra van szükség - ez pedig költséget jelent.

Az automatizált marketing eszközök olyan webáruházba integrált funkciókat jelentenek, amelyek helyettesítik az emberi munkát. Előnyük, hogy nincs folyamatos költségük, a marketing tevékenységet ugyanakkor minden esetben az elvárt színvonalon, időben teljesítik.

Átgondolt Működés

 

Webáruházunk funkcióinak átgondoltsága, a használat egyszerűsége és érthetősége alapvetően befolyásolják a működés során elért üzleti teljesítményt és jövedelmet.

Webáruház rendszereinkben a legfejlettebb megoldásokat alkalmazzuk annak érdekében, hogy az Ön webáruházát bárki, az első látogatás alkalmával is könnyen kezelje. Erőfeszítéseink Önnek gyorsan és folyamatosan megtérülő befektetést jelentenek, hiszen a jobb működés éveken át jelent majd több és nagyobb értékű vásárlást.

Image
Image

Mobil-Barát Működés

A felhasználók nagy része már nem csak számítógépen használja az internetet, egyre több azoknak a száma, akik okostelefonokat, illetve tableteket használnak, így egyre inkább elengedhetetlenné válik a reszponzív weboldalak használata.

A reszponzív oldalak legfőbb előnye, hogy a megjeleníteni kívánt tartalom igazodik a készülék képernyőjének méretéhez, így azt csak egyszer kell kialakítani, amely jóval költséghatékonyabb, mintha az egyes eszközökre külön-külön készítenénk el a megjeleníteni kívánt tartalmat.