Ismerje meg tevékenyégünket! Amit érdemes tudni rólunk

Tervezés

Tervezés

Az ötletek megvalósításhoz tervezés szükséges.Tűzzük ki céljainkat, majd tervezzük meg, hogy miként valósítjuk meg azokat! Alakítsunk ki stratégiát!
Megvalósítás

Megvalósítás

Keltsük életre webáruházunkat! Az igényes megjelenés és az egyszerű kezelhetőség mellett gondoljuk végig a pszichológiai elemeket is!
Támogatás

Támogatás

Termékfejlesztés, kreatív tartalmak, közösségi média kampányok! Tegyük működőképessé webáruhazunkat! Ne feledjünk, webshopunk folyamatos fejlesztést igényel!
Image

Egyedi kvalitások Amiben élen járunk

Fotókészítés80%
Marketing 90%
Webdizájn85%
Multiplatform megjelenés80%

Speciális Megoldások

Biztonságos

Biztonságos

Tegye oldalát biztossá a támadások ellen! A legkorszerűbb technológiai eszközökkel segítjük Önt, hogy oldala olyan biztonságos legyen, amilyennek szeretné!
Reszponzív

Reszponzív

Legyen szó bármilyen platformról, mi minden felületre optimalizáljuk az oldalt! Minden böngészőn és minden eszközön naprakész és friss lesz, legyen elképzelése bármilyen összetett!
Gyors

Gyors

Csak egy kattintás és ott terem, ahol szeretne! Vagy még egy! Vagy még egy.. annyit böngészhet, amennyit csak szeretne, egy szemvillanás alatt odaér a célhoz!
Felhasználó barát

Felhasználó barát

Kezelje hírleveleit, cikkeit, híreit, termékeit, rendeléseit, számláit, gyakorlatilag mindent olyan egyszerűen, hogy szinte bele sem kell tanulnia! Olyan egyszerű felületeket készítünk, amiket tényleg gyerekjáték használni.
Modern

Modern

A legfrissebb szoftverekkel, és template-ekkel dolgozunk, nálunk minden új! Igény szerint pedig folyamatosan frissítjük is az oldalt, akár az oldal elkészülte után is.
Letisztult

Letisztult

Hallott már a minimalista webdizájnról? Mi maximalisták vagyunk a minimalizmusban is! Rendszereink egyszerre mutatják a lényeget, mégis elkáprásztatnak csodaszép színeikkel, képeikkel!

Tekintse meg Munkáinkat

Tradeflex

Tradeflex

Cégünk egy 2017-ben elkezdett webfejlesztési munka során készítette elektronikai fejlesztő és gyártó partnerünknek ezt a vállalkozás által gyártott és forgalmazott termékeket értékesítő webáruházat. Kattintson a részletekért! 
Barium Global

Barium Global

Egy 2018-as megbízás keretein belül készítettük el a Barium Global számára ezt az oldalt, melyben szó szerint A-tól Z-ig mindent vállaltunk! A szolgáltatások leírásait szövegeztük, a fotókat pedig egytől-egyig mi készítettük!
Villa Széplak

Villa Széplak

Egy luxus apartman komplexum építési munkálatainak okán kezdtünk bele a Villa Széplak porjektjébe, mely Magyarországon, a Siófok szomszédságában található Balatonszéplakon kínál eladásra prémium lakásokat.